Löydä yrityksellesi rahoitus

Rahoituskone

Onko sinulla loistava liikeidea, muttei rahoitusta? Rahoituskone auttaa oikeanlaisen rahoituksen löytämisessä. Rahoittajat -osiosta löydät listan erilaisista vaihtoehdoista.

Rahoitusprosessi on yleensä vaativa ja aikaa vievä prosessi ja sen hallitseminen on yritykselle tärkeää. Totuus on, että rahoittajat ovat sinua kokeneempia, joten sinun on opittava pelin säännöt ja taktiikat nopeasti.

Onko sinulla yritys?

Jos sinulla on olemassa oleva yritys, kokeile hakea yrityslaina kumppanimme Haenyt.fin palvelusta. Täytä yksi hakemus ja saat tietää mistä sinä voisit hakea yrityksellesi rahoitusta. Haun tekeminen kestää vain muutaman minuutin ja on täysin ilmaista. Lisäksi hakeminen ei velvoita sinua tai yritystäsi mihinkään.

Yrittäjä hakee lainaa

Kun löydät yrityksellesi sopivan rahoituksen, saat todennäköisesti vain yhden tilaisuuden esitellä liiketoimintaideasi. Kannattaa siis varmistaa että sinulla on myös taloussuunnitelmat kunnossa.

Panosta rahoitusprosessiin

Jokainen kokenut yrittäjä tietää, että rahoituksen hakeminen on haastava prosessi. Jo yksistään yrityksen liiketoimintasuunnitelman laatiminen on haasteellista, mutta se on vasta alku. Yritysesityksien teko rahoittajille on uuvuttava mutta pakollinen osa rahoituksen hakemista. Mahdolliset sijoittajat, jotka kiinnostuvat yrityksestä, kysyvät hankalia kysymyksiä, joihin yrittäjän on pystyttävä vastaamaan.

Jos potentiaaliset sijoittajat kiinnostuvat ideastasi, he yrittävät saada mahdollisimman suuren osan yrityksestä omistukseensa mahdollisimman edullisesti. Koska heillä on kokemusta ja rahaa, kokemattomalla yrittäjällä ei ole juuri muuta mahdollisuutta kuin pelata sijoittajien sanelemien sääntöjen mukaan. Tämän vuoksi rahoitukseen liittyviä oikeudellisia asiakirjoja ei voi sivuuttaa, vaikka niiden lukeminen tuntuisikin työläältä.

Rahoitusprosessi on yleensä vaativa ja aikaa vievä tehtävä ja sen hallitseminen on yritykselle välttämätöntä. Totuus on, että sijoittajat ovat sinua kokeneempia, joten sinun on opittava pelin säännöt ja taktiikat nopeasti.

Rahoituskone tukenasi

Rahoituskoneen tavoitteena on kertoa yrittäjille olemassa olevista rahoitusmahdollisuuksista ja opettaa heille rahoituksen hakemiseen liittyvät säännöt ja tekniikat. Sivustolla kerrotaan rahoitusmaailmasta, jotta kuka tahansa osaisi rahoituksen hakemisen perusteet.

Rahoitusmuotojen esittelyjen yhteydessä annamme esimerkin eri rahoitusmuotoihin liittyvistä toimijoista.